Goor

Showroomkeuken brengt Perfect en Thuisin bij elkaar

Goor

Degelijk vakmanschap gekoppeld aan prachtige ontwerpen: de keukens van Perfect Woonaanpassingen  zijn  een  begrip in de wijde omgeving. Maar een showroom of passende omgeving om klanten te ontvangen, dat ontbrak nog.

Showroomkeuken

Daar bedacht Perfect-eigenaar Henri Elbert een mooie oplossing voor in samenwerking met Thuisin Leferink. In de geheel gerenoveerde winkel van Thuisin aan de Schoolstraat in Goor plaatste Perfect een schitterende showroomkeuken.

Henri Elbert: “Dit sluit naadloos op elkaar aan. De relatie met Thuisin was al heel goed, ze verwijzen vaak klanten naar mij door voor keukens of de (in)bouw van speciale kasten. Toen Thuisin ging verbouwen en uitbreiden hebben we het idee van een showroomkeuken besproken.”

Praktisch

De samenwerking heeft ook een praktisch voordeel. Thuisin gebruikt de keuken om de klanten een kopje koffie aan te bieden uit het hypermoderne koffiezetapparaat of een glaasje bruisend water uit de multifunctionele Quookerkraan.

Voor Perfect Woonaanpassingen is het een ideale ontvangstruimte. Elbert: “Ik kan hier stalen neerzetten met voorbeelden van fronten, aanrechtbladen, noem het maar op. In de kasten zijn verschillende soorten lades ingebouwd om te tonen. Een ideale ontvangstruimte dus. En wil de klant een speciale vloer. Of iets anders op het gebied van inrichting, onder hetzelfde dak vraag je bij Thuisin niet mis.”

Meer
We konden geen data vinden.